Skip to main content

LAMINATTUBER

LAMINATTUBER kombinerer fordelene ved både aluminiumstuber (barriereegenskaper) og polyetentuber(eksklusiv design), takket være den nyeste produksjonsteknologien. Disse tubene byr på en universell løsning for emballasje til tannkrem, farmasøytiske kremer, matvarer samt tekniske blandinger. Den "«neste generasjonen"» laminattuber, som er preget av en svært estetisk minimumssveising, dekorasjoner av topp kvalitet og orienterte hetter, er også i høy grad etablert som den optimale emballasjeløsningen innen merkevarenavnet kosmetikksektoren.

Vi produserer laminattuber av ABL- (Aluminium Barrier Laminate) og PBL- (Plastic Barrier Laminate) materialer med et volum som spenner fra 5 ml til 300 ml. Under produksjonen bruker vi toppmoderne produksjonsteknologi, inkludert fire sveitsiske AISA-maskiner til produksjon av tuber og to utskriftsmaskiner, Gallus RCS 430 (flexo) og Ko-Pack (letterpress), til laminatutskrift.

Alle prosessene finner sted hos oss selv, noe som gir oss fleksibilitet og personlige løsninger i henhold til kundens behov. Vi driver også vårt eget grafikkstudio, produserer trykkplater og komponenter og har vår egen firmaverktøybutikk.

Tubediameter:

19 mm
22 mm
25 mm
28 mm
30 mm
35 mm
40 mm
50 mm

tubevolumer:

5 ml
opptil 300 ml

materialer:

ABL-laminatnett
med Aluminium Barrier i to varianter –- hvitt eller sølvfarget

PBL-laminatnett
(Plastic Barrier Laminate) med plast-EVOH-barriere - utvalg av hvitt, gjennomsiktig eller halvgjennomsiktig

UENDELIGE MULIGHETER:

Et utvalg av komponenter
(tråder og hetter) –- tilpassede løsninger

Et utvalg av membraner og kundebeskyttelse/originalitet

Et utvalg av dekorasjonsalternativer - etc. flexo, letterpress, digital utskrift og silkeskjerm