Skip to main content

LAMINATTUBE OG FOLIEUTSKRIFT

Takket være de siste investeringene i trykkteknologier er ikke ZÁLESÍs kunder begrenset av teknologiske begrensninger, og de kan gi grønt lys til sine egne kreative ideer når de gjør klar grafisk design. Vi kombinerer FLEXOPRINT-, SILKESKJERM-, LETTERPRESS- og DIGITALTRYKK-teknikker. Vi står ved vår påstand om at det ikke er noe vi ikke kan skrive ut. Du kan selv sjekke denne påstanden.

Våre dekorasjonsalternativer omfatter også følgende spesialapplikasjoner: 

  • VARMFOLIE- OG KALDFOLIEPREGING
  • VARIASJON AV ETTERBEHANDLINGS-/LAKKTYPER (GLANSET, MATT, SATENG)
  • DELVIS LAKKERING
  • FOTOGRAFISK UTSKRIFT
  • BLINDESKRIFT
  • METALLISK DOMING (3D-PREGING

Vi har vårt eget grafikkstudio, samt vårt eget CTP-sted for produksjon og installasjon av trykkplater. Derfor er vi i stand til å tilby våre kunder omfattende service og komplett hjelp gjennom hele prosessen fra den første grafikken og produksjonsteknikken til godkjenning av den endelige grafiske designen.

Vi yter også fleksibilitet over standard under i godkjenningsfasen før trykking for nye design. I tillegg til å kunne jobbe tett under produksjonsstart, har våre kunder også full kontroll over utskriften med komforten på sine egne kontorer ved å sende et digitalt bevis/Cromalin eller prøveutskrifter direkte fra utskriftsmaskinen.

Til utskrift bruker vi det ypperste innen teknologi, noe som gjør oss i stand til både å oppnå maksimal utskriftskvalitet og opprettholde kostnadseffektiviteten i produksjonsfasen. Vi minimerer kvalitetsrisikoer ved å bruke det 100 % helautomatiske NIKKA-inspeksjonssystemet.